Znate li da svaka treća žena na svom godišnjem odmoru peče palačinke! Ovaj slasni desert podjednako vole i mali i veliki gosti za stolom, a Ankica Čulig Karli je otkrila super recept za šmarn – slasticu koju možete napraviti za manje od pola sata i p ...
Po kruhu se dan poznaje, pa zato neka vas ne iznenadi miris toplog kruha koji će vas probuditi na OPG-u Čulig. Gospođa Ankica ga peče u svojoj krušnoj peći, a njegova je posebnost to što miješa KARLA pirovo i pšenično brašno. ...
Ankica Čulig, glavna domaćica u Seljačkom domaćinstvu Stjepan Čulig, u suradnji s Karlom otkriva recept za umak Milanese koji je 2019. godine bio pobjednički umak na gastro natjecanju u Istri. ...
Kad su pljukanci u pitanju, postoji bezbroj savršenih kombinacija, ljeti su to uglavnom umaci na bazi sezonskog povrća, a upravo jedan takav vam donose Karla i naš Hrvoje s bloga Opet Gladni. ...
Karla i Hrvoje vam donose recept za pesto od tikvica s ukusnim KARLA njokima, pečenim cherry rajčicama i smeđim šampinjonima. ...
Možda priprema i sami proces izgledaju malo komplicirano onima koji nisu toliko vješti u kuhinji, ali s dobrim receptom ne možete pogriješiti ...
Mekana, rahla i jako ukusna lagana focaccia od Karla pirovog bijelog brašna made by Hrvoje Stojanov s food bloga Opet Gladni. ...
Jedni ste od onih koji vole kuhati, ali kao većina nemate uvijek puno vremena za dugu pripremu i kuhanje? Jelena je našoj Karli otkrila recept s finim pljukancima u šalši, gotovo za svega pola sata. ...
Naša draga Jelena Glišić Karli je prišapnula recept za fini, hrskavi domaći kruh od KARLA pirovog i graham brašna. Priprema je vrlo jednostavna a krajnji rezultat je za prste polizati! ;) ...
Upravo naša KARLA brašna bila su glavna zvijezda radionice pod vodstvom poznate food blogerice Marine Obradović s bloga „Priče jedne kuhače“ koja je za ovu prigodu ispekla kruh od KARLA pirovog brašna sa sušenim rajčicama i aromatičnim začinima. ...